0
Onze megastore Service Contact
LD Systems Stinger G3

LD Systems Stinger G3 · PA Techniek

 (De volgende 32 artikelen tonen..)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
PA Techniek
  • Complete PA-installaties

  • Luidsprekers

Merk LD Systems Serie Stinger G3

LD Systems Stinger G3

Voorbeeldig geluid, extreme betrouwbaarheid en een ongekende prijs-prestatieverhouding - de Stinger® G3-serie van LD Systems overtuigt over de hele lijn. Deze luidsprekers zijn echte werkpaarden die zijn ontworpen voor veeleisend gebruik en die zeer professionele PA-oplossingen bieden. Het Stinger® G3-assortiment omvat actieve en passieve modellen die uniek zijn in hun klasse. Speciaal ontwikkelde, zeer veerkrachtige drivers en BEM-geoptimaliseerde golfgeleiders zorgen voor perfect geluid, diepe frequentierespons en een homogeen stralingsgedrag.

Aangedreven door lichtgewicht Klasse D-versterkers bereiken de actieve Stinger® G3-modellen enorme geluidsdrukwaarden. De multifunctionele toppen hebben een maximaal RMS-uitgangsvermogen van 500 watt en nauwkeurig afgestemde presets voor een lineaire frequentierespons of kunnen worden gebruikt als midden / hoge luidspreker, satelliet of vloermonitor. De DynX® DSP-technologie van LD Systems zorgt voor vervormingsvrije prestaties, zelfs op het hoogste niveau en perfecte looptijdcorrectie. Stinger® G3-subwoofers genereren een enorme, duidelijk gedefinieerde basdruk met een maximaal uitgangsvermogen van 800 watt RMS en maken razendsnelle systeemintegratie en cardioïde array-configuraties mogelijk met gebruiksvriendelijke presets.

Alle Stinger® G3-behuizingen zijn gemaakt van stevig berkenmultiplex met lage resonantie, dat met een slijtvaste en schokbestendige polyurea-coating zorgt voor extreme stabiliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid. Met dual-tilt statiefbevestigingen, vluchtpunten, stapeluitsparingen en ergonomische handgrepen is de Stinger® G3-serie van LD Systems perfect uitgerust voor professionele artiesten, verhuurbedrijven en vaste installaties. De uitgebreide selectie Stinger®-accessoires omvat slimme montagehardware en een stapelbare rolplank voor eenvoudig transport. Wanneer neem je de touwtjes in handen?