0
Onze megastore Service Contact

Afdeling Gitaar/Bass in onze muziekhandel in Ibbenbüren

De aankoop van een gitaar is voor U & ons een kwestie van vertrouwen. Om die reden kunt U niet alleen bij ons 1200 instrumenten testen (ca. 600 el.-gitaren, 400 acoustiche gitarren & 200 el-basgitaren), maar ook ten aller tijde onze ervaren verkopers de hemd van hun lijf vragen. Ze staan U gaarne met raad & daad terzijde, ongeacht of U nu een beginneling of een doorgewinterde profi bent. Elk instrument – ongeacht of het nu een postorder of winkelwaar betreft –, word door onze gitaarwerkplaats minitieus nagekeken. Wij garanderen daarom, dat alleen perfect ingestelde instrumenten onze megastore verlaten!

Bovendien zijn wij zeer gesteld op onze Guitar Gallery, ook wel de rode kamer genoemd. Hier verzamelt zich de Crème de la Crème uit de wereldberoemde Custom Shops van Fender, Gibson en andere Top-fabrikanten. Tevens zijn volprezen Amp- lekkernijen test-bereid. Indien U niet in staat bent om in Laggenbeck voorbij te komen, geniet U onder Guitar Gallery van de mogelijkheid in fantastische Hires-Fotografie het geheel te aanschouwen. Een bezoekje aan een van onze filialen behoort ook tot de mogelijkheden. Logistiek zullen wij er dan zorg voor moeten dragen dat het instrument daar dan ook daadwerkelijk te aanschouwen is: mail aan info-nl@musik-produktiv.de.

Een nog noemenswaardig hoogtepunt is de vol geclimatiseerde ruimte voor acoustische edel-gitaren. Hier laten zich niet alleen de meesterwerken in alle rust bespelen, ze zijn bovendien onder topvoorwaarden voor de "tand des tijds" beschut, zodat geen droge winter of zwoele zomer hen kan bekoren.


Onze contactpersonen voor Gitaar/Bass


Philipp Hüls Philipp Hüls
Afdelingschef
Tel.: +49 5451 909-130
E-Mail: e-bass@musik-produktiv.de
Tom Wolf Tom Wolf
Advies, verkoop (E-gitaar)
Tel.: +49 5451 909-130
E-Mail: e-gitarre@musik-produktiv.de
Axel Pralat Axel Pralat
Advies, verkoop (E-gitaar)
Tel.: +49 5451 909-130
E-Mail: e-gitarre@musik-produktiv.de
Laura Lange Laura Lange
Advies, verkoop (Acoustische gitaren)
Tel.: +49 5451 909-160
E-Mail: acousticguitar@musik-produktiv.de
Olaf Markfeld Olaf Markfeld
Advies, verkoop (E-gitaar)
Tel.: +49 5451 909-130
E-Mail: e-gitarre@musik-produktiv.de

Impressies van onze muziekwinkel: Gitaar/Bass