Fender Custom Shop Performance Tweed 15 cm

Fender Custom Shop Performance Tweed 15 cm

(6 Beoordelingen)
  • Type Kabel: Patchkabel
  • Aansluiting: 2x Haakse Mono-jack
  • Lengte: 15 cm
  • Kleur / Finish: Geel / Bruin
  • Enkele Kabel
  • Bijzonderheden: Textielmantel
meer
minder

Fender Custom Shop Performance Tweed 15 cm · PatchkabelFender Custom Shop
De succesvolste producten van de Fender Custom Shop zijn de Time Machine Serie (bas)gitaren. Hier vindt men replica's van gitaren en bassen die Fender in de jaren 50, 60 en 70 tot legendes heeft verheven. Naar gelang uw smaak worden de instrumenten afgestemd naar hun vermeende jaargang:
Relics zien eruit alsof zij jarenlang mee op tournee zijn geweest en dragen daar de 'sporen' van mee. Closet Classics representeren instrumenten die beter verzorgd zijn en hun leeftijd alleen maar laten verraden door wat krasjes in de lak. De NOS (New Old Stock) is de natte droom van de verzamelaar: onaangeraakt gedurende al die jaren. Oud, maar toch nieuw.

Custom Shop gitaren worden 'teambuilt' gemaakt. Dit betekent dat de gitaar door een klein team van 5 specialisten wordt gebouwd. Ieder uit dit team is een Masterbuilder welke voor het grootste deel 'zijn' tijd aan het instrument besteedt. Hij, en alleen hij, werkt aan het zogenaamde Masterbuilt instrument.

Zit uw droominstrument er niet bij? Geen probleem! Dan laat u toch gewoon een Custom Shop naar uw eigen wensen bouwen? Dat hoeft niet veel duurder te zijn dan een Custom Shop model 'van de plank'. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u wat mogelijk is en tegen welke prijs.
meer
minder

Beoordelingen

5 sterren(5)
4 sterren(1)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 sterren(0)
Gemiddelde beoordeling:
(6 Beoordelingen)
4.8 van 5 sterren
Dit product is met gemiddeld 4.8 van 5 sterren beoordeeld. Er is nog geen schriftelijk rapport opgegeven. 6 Beoordelingen zijn zonder tekst opgegeven of in een ander taal geschreven.
meer
minder
Alle prijzen incl. BTW.
Op voorraad
Direct leverbaar

10058425
Artikelnr.:

01/2012
in assortiment sinds:

Afdrukvoorbeeld
Elders goedkoper?
Produkt delen
Facebook
Pinterest
Twitter
Google+

Toebehoren

Netvoeding Gitaar/Bas Boss PSA-230, 9V/500mABoss PSA-230, 9V/500mA€ 29,00Tuner Boss TU-01 Chromatic TunerBoss TU-01 Chromatic Tuner€ 14,90Stroomverdeler/-kabel Boss PCS20ABoss PCS20A Stroomverdeler/-kabel€ 13,51Tuner Boss TU-03 Chromatic Tuner/MetronomBoss TU-03 Chromatic Tuner/Metro ...€ 22,20
Aanverwante producten vinden:
· Nog meer artikelen van deze serie Fender Custom Shop
· Alle artikelen van dit merk Fender tonen.
· Categorie: Accessoires
· Kabels