Fender Custom Shop Performance Black Tweed 6 m

Fender Custom Shop Performance Black Tweed 6 m

(4 Beoordelingen)
  • Aansluiting: Mono- op Mono-jack
  • Lengte: 6,00 m
  • Kleur / Finish: Zwart Tweed
  • Bijzonderheden: Textielmantel
meer
minder

Fender Custom Shop Performance Black Tweed 6 m · InstrumentenkabelFender Custom Shop
De succesvolste producten van de Fender Custom Shop zijn de Time Machine Serie (bas)gitaren. Hier vindt men replica's van gitaren en bassen die Fender in de jaren 50, 60 en 70 tot legendes heeft verheven. Naar gelang uw smaak worden de instrumenten afgestemd naar hun vermeende jaargang:
Relics zien eruit alsof zij jarenlang mee op tournee zijn geweest en dragen daar de 'sporen' van mee. Closet Classics representeren instrumenten die beter verzorgd zijn en hun leeftijd alleen maar laten verraden door wat krasjes in de lak. De NOS (New Old Stock) is de natte droom van de verzamelaar: onaangeraakt gedurende al die jaren. Oud, maar toch nieuw.

Custom Shop gitaren worden 'teambuilt' gemaakt. Dit betekent dat de gitaar door een klein team van 5 specialisten wordt gebouwd. Ieder uit dit team is een Masterbuilder welke voor het grootste deel 'zijn' tijd aan het instrument besteedt. Hij, en alleen hij, werkt aan het zogenaamde Masterbuilt instrument.

Zit uw droominstrument er niet bij? Geen probleem! Dan laat u toch gewoon een Custom Shop naar uw eigen wensen bouwen? Dat hoeft niet veel duurder te zijn dan een Custom Shop model 'van de plank'. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u wat mogelijk is en tegen welke prijs.
meer
minder

Beoordelingen

5 sterren(2)
4 sterren(1)
3 sterren(0)
2 sterren(1)
1 sterren(0)
Gemiddelde beoordeling:
(4 Beoordelingen)
4 van 5 sterren
Totaalindruk
Uitvoering
Kwaliteit
Prijs/Kwaliteit

Leuk voor maar even.

User op 04.06.2018

De kabel is qua gebruik enorm fijn. De stoffen buitenkant maakt het een hele fijne kabel om mee te spelen. Helaas is de kabel niet erg robust en wil de jack aansluiting zeer snel kapot gaan. Dit is eenvoudig te repareren. maar door de rubberen jack sluiting gaat dat toch minder makkelijk als dat gaat bij andere kabels.

Dit product is met gemiddeld 4 van 5 sterren beoordeeld. Er is 1 schriftelijk rapport opgegeven. Deze teksten zijn geen weergave van de mening van Musik Produktiv maar een beoordeling naar subjectieve indrukken van onze klanten. 3 Beoordelingen zijn zonder tekst opgegeven of in een ander taal geschreven.
meer
minder
Alle prijzen incl. BTW.
Op middellange termijn beschikbaar
Waarschijnlijk leverbaar binnen 7-14 werkdagen.

10067184
Artikelnr.:

03/2013
in assortiment sinds:

Afdrukvoorbeeld
Elders goedkoper?
Produkt delen
Facebook
Pinterest
Twitter
Google+
Aanverwante producten vinden:
· Fender Accessoires
· Nog meer artikelen van deze serie Fender Custom Shop
· Alle artikelen van dit merk Fender tonen.
· Categorie: Accessoires
· Kabels