0
Onze megastore
Service
Contact
Drums en Percussie Cajons Merk Schlagwerk Serie Agile Subcategorie
  • Cajon

  • Bundle

Slagzijde - Zoeken
  • Fineer-

  • Okoumé

Schlagwerk Agile

Agilis betekent "gemakkelijk verplaatsbaar" in het Latijn. Hieruit is in veel talen het woord "agile" ontstaan ​​als synoniem voor dynamiek, lichtheid en vitaliteit. Een passende naam voor de nieuwe serie cajons van Schlagwerk. De technische kern is een verwijderbaar element voor het creëren van een extreem snel en responsief snare-geluid.

Deze gevoelige respons wordt gegenereerd in de basis en dubbele modellen met behulp van een snaretapijt. Een flexibel dempingssysteem, gecombineerd met instelbare snaarspanning, zorgt voor een grote wendbaarheid als reactie op de Pro-modellen.

Met de "Super Agile" -modellen biedt Schlagwerk een nieuw gedefinieerd niveau van snare-respons. Dankzij de buitengewone combinatie van agile snaar- en snare-technologie kan de muzikant een extreem gevoelige maar gecontroleerde respons verwachten in het snare-gebied. De moeilijkheid bij het bouwen van cajons is dat deze verhoogde gevoeligheid niet ten koste gaat van de lage kant. En hier scoren de Super Agile-modellen met hun rijke en gedefinieerde basgeluid dat typisch is voor percussie.