0
Onze megastore
Service
Contact
Onderdeel mondharmonica C.A. Seydel Söhne Coverset Blues 1847 Noble

C.A. Seydel Söhne Coverset Blues 1847 Noble

  • Afdekplaten
  • geschikt voor: Seydel Blues 1847-modellen (behalve Laag)
  • Bijzonderheden: Bijpassende schroeven optioneel (art.nr. 10123106)
  • Materiaal: RVS
  • Afwerking: gematteerd
  • Leveringsomvang: Afdekplaten (2x), zonder schroeven
 meer
 minder

C.A. Seydel Söhne Coverset Blues 1847 Noble · Onderdeel mondharmonica

Met de Noble 1847 presenteert het bedrijf C. A. Seydel Söhne de consequente verdere ontwikkeling van de succesvolle bluesmodellen 1847 met roestvrijstalen riet.

De nieuwe roestvrijstalen geluidskappen zijn gematteerd en voorzien van zijopeningen. Dit zorgt voor een optimale geluidsprojectie en luchtdrukverdeling met afgedekt spel en ziet er bovendien stijlvol uit.

De nieuwe kambehuizing van dimensionaal gefreesd aluminium, zwart geanodiseerd en een lasergegraveerd Seydel-logo op de achterkant, zorgt voor een zeer goede strakheid en een verbeterd gevoel door het hogere gewicht van het instrument.

De voelbare, lenticulaire sleutelsticker is slijtvast en vermindert het risico dat het instrument ondersteboven wordt gehouden, zelfs in het donker.

De 1847 Noble heeft ook de beproefde, corrosievrije, fijngesneden rietplaten van nikkelzilver met roestvrijstalen schroeven en minimale toleranties voor het riet voor de beste toonregeling tijdens het spelen.

De Blues 1847 Noble-modellen zijn in de fabriek zeer nauwkeurig afgesteld en uitgerust met het stabiele en duurzame riet van roestvrij staal met roestvrijstalen klinknagels, die zorgen voor een optimale toonrespons en een vol geluid.

De Noble 1847 is het hoogtepunt van de Blues Harmonica-familie uit 1847. Een compromisloos instrument, gebouwd met de beste materialen en Seydels met meer dan 170 jaar ervaring in het bouwen van mondharmonica.

De Noble Low uit 1847 is ook verkrijgbaar in de lage toetsen LF # tot LLE.

In de diepe varianten van de 1847 Noble zijn de lagere geluidsdeksels conisch van vorm en minimaliseren zo het slaan van de eerste en tweede trekrieten, zelfs bij luid spelen.
 meer
 minder

Beoordelingen

bij dit product is nog geen beoordeling afgegeven
 meer
 minder
incl. BTW, Plus Verzendkosten
Op middellange termijn beschikbaar
Beschikbaar in ca. 1-2 weken
Op mijn verlanglijst
Artikelnr.:
10123969
in assortiment sinds:
08/2020
Afdrukvoorbeeld
Advies & Support
Afdeling blaasinstrumenten
Eva-Maria Osterbrink
Afdeling blaasinstrumenten
[email protected]

Bestel Hotline
+49 5451 909-0 (Duits, Engels)
[email protected]