0
Onze megastore Service Contact
Hage Top Charts

Hage Top Charts · Boeken en Media

 (De volgende 7 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Boeken en Media
  • Bladmuziek

  • Boeken op Genre

Merk Hage Serie Top Charts

Hage Top Charts

5 boekjes in één - het universele liedboek voor vele instrumenten!

Voor gitaar en zang zonder noten: tekst met akkoorden
Met alle songteksten en akkoorden, eenvoudige ritmepatronen en vingerafdrukken, kun je de liedjes in een mum van tijd spelen en zingen. Een duidelijk display, maatstrepen en handige speltips helpen je bij het oefenen. U kunt alle akkoorden voor het betreffende nummer in één oogopslag vinden.

Voor piano en digitale piano: piano-arrangement
De piano arrangementen zijn van eenvoudig tot matig moeilijk gearrangeerd en zijn zo opgebouwd dat ze optimaal klinken op de piano. Op de bijbehorende cd zijn alle nummers van Gerhard Kölbl "live" op de piano opgenomen. Dit betekent dat alle nummers kunnen worden beluisterd voordat ze worden afgespeeld, waardoor ze gemakkelijker te spelen en te leren zijn.

Voor keyboard- en C-instrumenten: melodiegedeelte in C
Melodiegedeelte met akkoorden, volledige songteksten, geluidssuggesties, tempo-instructies en ritme-informatie. Ook geschikt voor viool en fluit.

Voor trompet, tenorhoorn, tenorsax en klarinet: melodiepartij in Bb
Het melodiegedeelte in B komt overeen met het melodiegedeelte in C. Er zijn daarom extra playbacks voor B-flat-instrumenten op de cd om mee te spelen. Tip: Als u samen met een toetsenbord wilt spelen, moet het toetsenbord 2 halve tonen lager worden getransponeerd.

Voor altsax en Eb-klarinet: melodiepartij in Eb
Er is een extra partij in Eb voor Eb-instrumenten. De akkoorden boven de noten worden genoteerd in C voor gitaar. Tip: Als u samen met een toetsenbord wilt spelen, moet het toetsenbord 2 halve tonen lager worden getransponeerd.

Professionele playbacks
Elk nummer heeft een professionele weergave op de bijgevoegde cd. De playbacks zijn ideaal om mee te zingen of mee te spelen.