0
Onze megastore
Service
Contact
Carus Liederprojekt

Carus Liederprojekt · Boeken en Media

 (De volgende 1 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Boeken en Media
  • Bladmuziek

  • Kinderboeken

Merk Carus Serie Liederprojekt

Carus Liederprojekt

Kinderen zingen graag - liedjes die mensen ontroeren krijgen hun dag op gang, spraakzame liedjes en tongbrekers brengen je snel in een goed humeur, slaapliedjes ontspannen en kalmeren je. Goed ademen, bewegen, luister training, taalontwikkeling - zingen maakt kinderen sterk! Maar kinderen hebben ook kansen nodig om te zingen, ze hebben begeleiding en een kindvriendelijke aanpak nodig. Hiervoor hebben ze ouders, grootouders, leerkrachten en opvoeders nodig.

Het LIEDERPROJEKT biedt teksten, bladmuziek en lied opnames om samen te zingen, kwaliteitsbewust en kindvriendelijk voorbereid. Het doel is om het zingen weer te verankeren in de samenleving, met een grote verscheidenheid aan stijlen op cd's, in liedboeken, op de radio en op internet, leuk voor zowel kinderen als volwassenen.

Het LIEDER PROJEKT is een liefdadigheidsproject voor zingen met kinderen door Carus en SWR 2. Tot nu toe hebben meer dan 200 uitmuntende concert- en operazangers, vocale ensembles, koren, instrumentalisten en meer dan 300 kinderen opnamen gemaakt in het LIEDER PROJEKT. Uit de verkoop van de cd's is ruim 465.000 euro gedoneerd aan projecten die het zingen met kinderen bevorderen (vanaf najaar 2019). De bondspresident eerde het project in het kader van het initiatief "Duitsland. Land van ideeën".