0
Onze megastore Service Contact
Mollenhauer Swing

Mollenhauer Swing · Blokfluiten

 (De volgende 5 artikelen tonen..)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Blokfluiten
  • Sopraanblokfluiten

  • Beginnersblokfluiten

Merk Mollenhauer Serie Swing

Mollenhauer Swing

Swing... maakt leren gemakkelijker
Kinderen raken snel enthousiast over nieuwe dingen. Dit enthousiasme duurt natuurlijk niet lang. Het heeft altijd nieuwe impulsen nodig. Anders zal de geliefde snel onopgemerkt in de hoek liggen.

Het bespelen van de recorder is geen uitzondering. Of het kind later verder speelt of niet, is een vraag die niemand van tevoren kan beantwoorden. Om een ​​kind echter een fluit te laten wensen, ontwikkelde Mollenhauer de Swing-serie. Een blokfluit van chloorvrij kunststof, ongevoelig, hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Dankzij een houtachtige oppervlaktestructuur kunnen zelfs kleine handen het instrument comfortabel en veilig vastgrijpen. De speciale vorm van het hoofdgedeelte vermindert heesheidsproblemen en de lange windtunnel garandeert een veilige luchtstroom.

Bijzonderheid: door de uitwendige vorm van de kop kan het instrument niet wegrollen (bijv. Van de tafel).

De leveringsomvang omvat het instrument zelf, een stoffen hoes, een plastic schoonmaakstokje, een vingertabel en onderhoudsinstructies.

Swing... groeit met je mee!
De fluit kan op elk moment worden uitgebreid met een houten voet die als accessoire verkrijgbaar is. Dit geeft het kind een nieuwe motivatie om te oefenen, het instrument krijgt een warmere klank en de zorgrituelen die later nodig zijn voor een handgemaakte massief houten fluit, kunnen gemakkelijk op deze houten basis in de klas of thuis worden geleerd. Artikel nummer. : 100031638 (Duits, enkel gat) of 100031639 (barok, dubbel gat).