0
Onze megastore
Service
Contact
Blokfluiten
  • Sopraanblokfluiten

  • Altblokfluiten

  • Tenorblokfluiten

  • Basblokfluiten

Merk Mollenhauer Serie Canta

Mollenhauer Canta

Canta - Genieten van ensemblespel

De fluiten van de Canta-serie zijn een prachtige ensembleset, veelzijdig, betrouwbaar en met een homogeen geluid. Het aangenaam heldere geluid wordt gecreëerd door een voor stroming geoptimaliseerde luchtstroom. De slanke snavel en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling zorgen voor een aangenaam gevoel. De canta-fluiten zijn bijzonder veerkrachtig en betrouwbaar, ze zijn gemaakt van geselecteerde houtblokken.

Veelzijdig, betrouwbaar ensemble van sopraan tot gebogen bas van perenhout.

Rustgevend, helder geluid - gemakkelijke reactie:
Of het nu in de speelkring is of als solo-instrument - Canta is een modelserie voor veelzijdige mogelijkheden.
Bijzonder veerkrachtig en betrouwbaar dankzij geselecteerde houtsoorten en een robuust oefenconcept.
Ontspannen houding dankzij uitgebalanceerde gewichtsverhoudingen, lichtgewicht constructie en slank, zuinig ontwerp.

Naast het instrument zelf omvat de leveringsomvang een katoenen tas, een sterk absorberende microvezeldoek, een vetbus, een vingerzettingstabel en onderhoudsinstructies.

"Zingen is de meest originele manier om jezelf muzikaal uit te drukken. Net zoals iedereen een natuurlijke muzikaliteit heeft, kan iedereen op zijn eigen en onderscheidende manier zingen. Zingen kan je helpen jezelf te vinden - zingen leidt tot gemeenschap met anderen. Zingen is de basis: wie met kinderen zingt, maakt een levenslange verbinding met muziek. "

"Geen enkel ander instrument staat zo dicht bij de menselijke stem als de recorder. " Is dit de reden waarom het een van de meest populaire en meest bespeelde instrumenten is?