0
Onze megastore Service Contact
Vandoren Java

Vandoren Java · Blaasinstrumenten

 (De volgende 31 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Blaasinstrumenten
  • Mondstukken voor blaasintrumenten

  • Rieten en Accessoires

Merk Vandoren Serie Java

Vandoren Java

Vandoren ontwikkelde in 1983 de Java-rieten voor jazz- en popmuziek. Een grotere piercing en een flexibelere bladpunt dan het traditionele blad maken trillingen op een groter oppervlak mogelijk met maximale flexibiliteit. De zone waarin de golven met het grootste golflengtebereik zich verspreiden, wordt de piercing genoemd. Vanaf de punt worden de golven verder opgenomen in het Javablad. Dit soort "ruggengraat" geeft de muzikant meer flexibiliteit bij het spelen, aangezien het resulterende elastische bereik erg breed is. JA staat voor jazz, VA voor afwisseling (lichte muziek) en natuurlijk... Vandoren.

Uniforme sterkte
Alle Vandoren rieten worden gecontroleerd en gesorteerd met zeer gevoelige elektronische meetinstrumenten. Dit geeft de grootst mogelijke zekerheid dat de inhoud van een verpakking niet fluctueert binnen de sterkte.

Bescherming
Elk Vandoren riet wordt individueel in krimpfolie verpakt in een beschermfolie geleverd om beschadiging te voorkomen. Het heeft de eigenschappen alsof het rechtstreeks uit productie komt.