0
Onze megastore
Service
Contact
Blaasinstrumenten
  • Blokfluiten

  • Rieten en Accessoires

Merk Moeck Serie Schulflöte

Moeck Schulflöte

Zelfs of vooral in een tijd waarin plastic op veel gebieden traditionele materialen vervangt, is het logisch om blokfluiten voor beginners te gebruiken die volledig van hout zijn, aangezien de instrumenten van hout, met hun ronde en gebalanceerde geluid, de vorming van muzikaal gehoor heel bijzonder trainen. En daarom behoren de beginnersmodellen van Moeck uit de serie "Schulflöte" (voorheen schoolrecorder) nog steeds tot de best verkochte blaasinstrumenten ooit.

De afzonderlijke componenten van de schoolfluit worden met grote zorg en precisie vervaardigd in Moeck. Nauwkeurige productie is essentieel, vooral bij het aanpassen van het labium en het frezen van de windtunnel, omdat het blok cruciaal is voor het geluid en de speeleigenschappen. Het boren van de individuele toongaten is bepalend voor de exacte intonatie. Om zo'n hoogstaand vakmanschap te bereiken, vertrouwt Moeck op ervaren professionals met jarenlange professionele ervaring.

Dit alles maakt de Moeck schoolfluit een geweldig instrument voor veeleisende studenten die de komende jaren op zoek zijn naar een betrouwbare blokfluit.