0
Onze megastore Service Contact
Jupiter

Jupiter · Blaasinstrumenten

 (De volgende 92 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Blaasinstrumenten
Merk Jupiter Serie
  • 11 Series

  • 5 Series

  • 7 Series

  • Standard

  • Waveline

Jupiter

Jupiter is de merknaam van de muziekinstrumenten van de Taiwanese firma 'Kung Hsue She' (bedrijf dat onderwijs en cultuur ondersteund), kort KHS. De geschiedenis van Jupiter gaat terug tot 1930, toen KHS begon met de bouw van muziekinstrumenten voor scholen. Tegenwoordig is KHS de grootste Taiwanese instrumentenbouwer en tevens de enige die alle instrumenten uitsluitend in eigen bedrijf produceert en onder de eigen naam wereldwijd op de markt brengt.

KHS bouwde in eerste instantie schoolmaterialen en muziekinstrumenten. Vanaf 1980 werden de instrumenten geproduceerd onder de naam Jupiter. Het programma omvatte oorspronkelijk vijf instrumenten. Tegenwoordig worden er meer dan 130 verschillende instrumenten gemaakt bij Jupiter, waaronder klarinetten, dwarsfluiten, saxofonen en Trompetten en trombones.

Jupiter Intruments bouwt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding en hun hoge eisen worden telkens gehaald.

Een stevige afwerking en uitstekende materialen onderscheiden de Jupiter instrumenten. De gebalanceerde klank en de gelijkmatige intonatie evenals een lichte respons overtuigen sinds jaren menig student in heel Europa. Een van de belangrijkste kenmerken van de Jupiter instrumneten zijn de tot op de 1000ste millimeter precies gemaakte ventielhuizen en de hand-ingelegde ventielen.