0
Onze megastore
Service
Contact
Easttop

Easttop · Blaasinstrumenten

 (De volgende 34 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Blaasinstrumenten
Merk Easttop Serie
  • BM-32K

  • Chromatic Standard

  • T008K

  • T008L

Easttop

Easttop is een merk van de Chinese fabrikant Jiangsu East Musical Instrument Co., Ltd. Dit werd opgericht in 1997 en heeft nu meer dan 400 mensen in dienst op drie productielocaties. Naast de mondharmonica's en melodica's van Easttop, die deel uitmaken van het professionele portfolio van de fabrikant, worden onder de naam "Bee" ook goedkope producten geproduceerd die nog niet wijdverbreid zijn in Europa.

Voor de productie van Easttop-harmonica's en melodica's gebruikt het bedrijf geavanceerde en automatische apparatuur, een nauwkeurige productafstemmingsmethode en geïmporteerde las- en pitchingapparatuur om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de internationale normen.

Easttop heeft een volledig assortiment professionele mondharmonica's van kleine bluesharp tot tremolo en octaafharmonica's, chromatische mondharmonica's tot grote en kleine orkestrale mondharmonica's. De kwaliteit van deze instrumenten overtuigt zowel professionele spelers als beginners en gevorderden, zodat Easttop mondharmonica's zich blijven vestigen op de Europese markt.

Naast de uitstekende mondharmonica's en melodica's, biedt Jiangsu East Musical Instrument Co., Ltd. in 2018 het 12e Asia Pacific Harmonica Festival en levert hiermee tevens een bijdrage aan de promotie en ontwikkeling van de mondharmonica.