0
Onze megastore
Service
Contact
Marleaux mBass

Marleaux mBass · Basgitaren

 (De volgende 1 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Basgitaren
  • Elektrische Basgitaren

  • Modern Basgitaren

  • Premium bassen

  • 5-snarige Basgitaren

Merk Marleaux Serie mBass

Marleaux mBass

De Duitse nobele basfabrikant Marleaux Bassguitars uit de Harz heeft altijd een uitstekende reputatie in de scene genoten. En terecht, het vakmanschap en de bijbehorende toonkwaliteit is heel duidelijk en zonder enige twijfel en maar in de kampioenschapscompetitie van het maken van instrumenten.

Het bedrijf Marleaux zit ook midden in het Harzbos en heeft een bosvergunning. Het benodigde hout wordt direct voor de voordeur gezaagd, de GPS-gegevens worden geregistreerd en later in het certificaat ingevoerd. Op deze manier kan de toekomstige eigenaar zijn wandelschoenen aantrekken en op zoek gaan naar de oorsprong van zijn instrument in het Harzbos.

Als de klant geen rozenhout, ebbenhout of ander exotisch hout gebruikt, noemt Marleaux het "Regio Tone Wood" omdat er 100% regionaal hout is gebruikt. Het Duitse Ministerie van Milieu ontving hiervoor een prijs - en terecht.

De mBass is het single cut tone zwaargewicht model van Marleaux. Het bijzondere concept is de verlijmd door nek. De hals is vastgelijmd zoals bij conventionele gitaarconstructies, maar het uiteinde is verlengd en wordt ingeklemd of omlijst door de zij lichaamsdelen in een sandwichproces. Zo komen beide concepten, ingelijmd en doorlopende hals, in het spel. Het resultaat is een ongelooflijke sustain, een warm timbre en een ongelooflijke basis. Een sonische ervaring en we zijn niet eens begonnen met schrijven over de optiek.

Marleaux Bass Guitars assembleert uw gewenste instrument over het algemeen precies volgens uw tonale en visuele wensen, en Gerald Marleaux kwam persoonlijk bij ons langs, inspecteerde het, voelde het, ondervroeg het en trainde het. Praat met ons of schrijf ons.