0
Onze megastore
Service
Contact
Yamaha MGP

Yamaha MGP · Analoge Mixers

 (De volgende 1 artikelen tonen.)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Mixers Analoge Mixers Merk Yamaha Serie MGP

Yamaha MGP

Digitaal hart. Analoge ziel.

De mixers uit de MG-serie zijn al lang erg populair - en niet alleen bij live bands en DJ's. Ze zijn al geschikt voor een indrukwekkende reeks verschillende toepassingen, van draagbare PA tot vaste installaties. Met digitale functies en het uitstekende geluid van de huidige MGP-consoles zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos.

Nu, 40 jaar geleden, in 1972, werd Yamaha's eerste professionele mengtafel, de PM200, gelanceerd. Maar dit is niet de enige verjaardag dit jaar. Onze eerste digitale mixer, de DMP7, verscheen 25 jaar geleden. En, naar het zich laat aanzien, lanceert Yamaha een baanbrekend nieuw productassortiment, MGP Mixers, dat een voortrekkersrol zal gaan spelen onder compacte professionele mengpanelen.

Met decennia ervaring in de productie van innovatieve, hoogwaardige analoge apparaten, werden de discreet geconstrueerde Klasse A microfoonvoorversterkers oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in onze hoogwaardige opnameapparatuur. De verder ontwikkelde D-PRE microfoonvoorversterkers zijn gebaseerd op een omgekeerd Darlington-circuit en leveren een vet, rijk en vloeiend geluid, waarmee de MGP-serie zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie in de compacte mixerklasse. Met de eigen X-Pressive EQ-technologie van het bedrijf werd het geheim achter het geluid van felbegeerde analoge EQ-modules gekraakt en werd een absoluut authentiek geluid bereikt.

Het innovatieve van dit compacte bureau is de manier waarop digitale technologie wordt gebruikt in een analoge mixer. Het warme en muzikale analoge geluid gaat gepaard met effecten met een hoge resolutie, een iPod / iPhone-integratie en het uitstekende scala aan functies van de stereo hybride kanalen.

Met de MGP-serie zijn beide werelden, digitaal en analoog, op ongekende wijze bij elkaar gebracht. Ze vertegenwoordigen het hart en de ziel van Yamaha's buitengewone prestaties in het professionele audiosegment.