0
Onze megastore Service Contact
Saxofoons Altsaxofoons Merk Nuvo Serie jSax Subcategorie
  • jSax

  • jSax-Kit

Nuvo jSax

De NUVO jSax 2.0 biedt kinderen al op jonge leeftijd de mogelijkheid om op een "saxofoon" te spelen.

De jSax2.0 is gebouwd op basis van de traditionele saxofoonvingerzetting. Zo kunnen kinderen omgaan met de klankopwekking en het klankgedrag van een "grote saxofoon". De jSax heeft een verrassend zacht geluid en is erg leuk, niet alleen voor de jonge beginner.

Zoals alle NUVO-instrumenten is ook de jSax 2.0 in de C-stemming en dus kunnen alle Windstars-playalongs ermee worden bespeeld.
De NUVO jSax 2.0 heeft een toonbereik van anderhalve octaaf (C-G) en is chromatisch gestructureerd. Terwijl de gebogen standaardversie perfect is voor kinderen, biedt de rechte versie meer comfort voor volwassenen.

Een "Straighten Your jSax Kit", die afzonderlijk wordt aangeboden, biedt de speler de mogelijkheid om de jSax te transformeren in een "rechte" versie met behulp van een rechte hals en een recht gevormde bel. De jSax 2.0 wordt geleverd inclusief koffer, grepentabel, lakens en onderhoudsmateriaal.

Muziek is kleurrijk en maakt je blij

Enthousiast muziekonderwijs is een cruciaal onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Door innovatief gebruik te maken van de nieuwste materialen en fabricagemethoden, ontwikkelt NUVO instrumenten die tegelijkertijd betaalbaar, aantrekkelijk en ergonomisch zijn. Instrumenten die de vreugde en het plezier van muziek maken overbrengen. Het authentieke en ondersteunende geluid van de instrumenten behoudt het karakter van traditionele instrumenten.