0
Onze megastore Service Contact
Categorie
Merk Alpine

Alpine

ALPINE
"DE JUISTE GEHOORBESCHERMING VOOR ELKE SITUATIE"
Alpine wil dat u uw favoriete activiteiten kunt uitoefenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schadelijk of hinderlijk geluid. Alpine biedt u gehoorbescherming van hoge kwaliteit, die de Red Dot Award heeft ontvangen. Er zijn modellen voor muzikanten, kinderen, voor op reis, voor watersporters, voor feesten, motorrijden en voor mensen met slaapproblemen.
Alpine is een van de weinige fabrikanten ter wereld die zich volledig specialiseren in gehoorbescherming en voor iedereen gehoorbeschermingsaanbiedingen willen doen. Het familiebedrijf zet zich ook in om wereldwijd meer bekendheid te geven aan het onderwerp slechthorendheid.
De productlijnen worden regelmatig geoptimaliseerd en vernieuwd. De meningen en ervaringen van onze klanten dienen als uitgangspunt. Modieuze en praktische gehoorbeschermingsoplossingen voor jong en oud, voor elke situatie - dat is de kracht van Alpine.
Alpine levert producten aan 50 landen over de hele wereld en distribueert ze via groothandels, grote winkelketens, restaurants en hotels, evenementen en online winkels. De producten zijn in verschillende landen erkend als testwinnaars. Dankzij de ontwikkeling van het speciale AlpineThermoShape ™ -materiaal en AlpineAcousticFilters ™, zijn Alpine oordopjes ongeëvenaard in termen van comfort en demping. Daarnaast worden alle producten ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Nederland.
Alle gehoorbeschermingsproducten van Alpine dragen het CE-keurmerk. De oordopjes en oorkappen voldoen daarmee aan alle wettelijke EU-normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf.
Alpine wil inspireren met zijn eersteklas gehoorbeschermingsoplossingen en een bijdrage leveren aan het welzijn van elk individu. Want wie wil er nou niet zo lang mogelijk genieten van hun goede gehoor? "Houd van je oren".