0
Onze megastore Service Contact
Hughes & Kettner Era

Hughes & Kettner Era · Versterkers voor Akoestische Gitaren

 (De volgende 3 artikelen tonen..)
Display als
rooster
lijst
Sorteren:
Gitaarversterkers Versterkers voor Akoestische Gitaren Merk Hughes & Kettner Serie Era Aantal Kanalen
  • 2

  • 4

Hughes & Kettner Era

Ontwikkeld in samenwerking met de beroemde akoestische versterkerontwikkelaar Michael Eisenmann, biedt Era 1 een gedetailleerde definitie voor onvergelijkbare authenticiteit en briljant geluid, evenals een aantal opmerkelijk innovatieve en intuïtieve functies om elke uitvoering te perfectioneren. Bovendien is tijdperk 1 in Duitsland gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Era 2 is het tweede akoestische kamp van de Hughes & Kettner Acoustic-serie. Naast zijn uitzonderlijke kracht, biedt het een gedetailleerde definitie van onvergelijkbare authenticiteit en briljant geluid, evenals een aantal opmerkelijk innovatieve en intuïtieve functies om elke uitvoering te perfectioneren. Zijn hogere prestaties in vergelijking met Era 1 en de nog sterkere basbasis maken het de ideale keuze voor muzikanten die nog meer volume en diepte nodig hebben. Era 2 is gebouwd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

De volgende hoogtepunten spreken voor de twee versterkers: geluid met hoge resolutie, intuïtievere bediening zonder compromis en hoge kwaliteit.